kosten & vergoeding

Kosten en vergoedingen

PRPP@work

Met de PRPP@work wordt op een betrouwbare, gestructureerde manier op de werkplek in kaart gebracht wat de gevolgen van het letsel zijn in werk. Zowel de cliënt als de de werkgever en de werkplek zijn betrokken bij deze diagnostiek.

De PRPP@work is een waardevolle toevoeging op de diagnostiek. Voor meer informatie over de PRPP@Work klik hier

Coaching & Ergotherapie

Ergotherapie wordt bij mij gedeeltelijk vergoed (hou hierbij ook rekening met de wettelijke eigen bijdrage). Ik heb geen contracten afgesloten bij zorgverzekeraars. Vergoeding hangt af van je verzekeringspolis. Kijk in de polisvoorwaarden en vraag na voor welke vergoeding je in aanmerking komt.

Per uur: €100
Aan huis toeslag: €30
Niet nagekomen afspraak: €45

Coaching om weer in balans te komen is een traject op maat. Hiervoor wordt een offerte opgesteld. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden de mogelijkheden besproken. Bespreek de mogelijkheden met je werkgever. 

Werkgever

Re-integratie na ziekte of ongeval is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer. Voor coaching bij re-integratie 1e spoor zal een offerte opgesteld worden. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden de mogelijkheden besproken.
Een opleidingsbudget dat de werkgever vaak reserveert voor zijn medewerkers, kan eventueel ingezet worden voor een coachingstraject.
Ook werkgevers die aandacht willen besteden aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers om verzuim te voorkomen kunnen gebruik maken van mijn expertise. 
Bespreek de mogelijkheden met je werkgever of bedrijfsarts.

Letselschade

Wanneer je door een ongeluk – bijvoorbeeld na een aanrijding-  behandeling nodig hebt en je in een letselschadeprocedure zit, is vergoeding wegens letselschade mogelijk.

Voor behandeling en advies/diagnostiek binnen een letselschade procedure kan ook een offerte opgesteld worden.